Geschiedenis van Café De Oude Tijd

Café De Oude Tijd, gevestigd in het hart van Aarschot, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Dit iconische etablissement is al vele decennia een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap en bezoekers van verder weg.

De Oorsprong

Het verhaal begint in 1925, toen de familie Van den Broeck het café opende. Destijds was het een bescheiden plek waar arbeiders na hun lange werkdag samenkwamen om te ontspannen, te praten en te genieten van een goed glas bier. De sfeer was warm en vertrouwd, en het café groeide al snel uit tot een geliefde plek voor jong en oud.

VANDAAG DE DAG is Café De Oude Tijd nog steeds een levendige plek. De originele houten bar, de oude foto’s aan de muur en de gezellige hoekjes ademen nog steeds de sfeer van vroeger. Het café organiseert nog steeds muziekoptredens, quizavonden en andere evenementen. Of je nu een vaste gast bent of voor het eerst binnenstapt, je voelt je meteen thuis.

Café De Oude Tijd. Dans, Muziek en Gezelligheid.

Café De Oude Tijd is niet alleen een café; het is een stukje geschiedenis van Aarschot en een plek waar verhalen samenkomen. Kom langs, neem plaats aan de bar en proef de nostalgie.

CAFÉ DE OUDE TIJD AARSCHOT

Bloeiende Jaren

Fine Dining experience

In de jaren ’50 en ’60 beleefde Café De Oude Tijd zijn hoogtijdagen. Het was een bruisende ontmoetingsplek waar stamgasten en toevallige bezoekers elkaar troffen. De jukebox speelde de nieuwste hits, en de dansvloer was altijd gevuld met vrolijke dansers. Het café organiseerde regelmatig live muziekavonden en themafeesten, waardoor het een centrum werd voor cultuur en vertier.